Založ si blog

HORORskop na tento týždeň

Ryby: Tento týždeň budete v práci pečený-varený, vrchnosť vám ponúkne lákavú možnosť dostať sa nahor. Rozmyslite si to, prudký posun nahor býva bolestivý, môže vám vyraziť dych. Pri partnerovi sa držte zásady – mlčať je zlato, kecať je blato… Čím viac budete obkecávať svoju neveru, tým viac zapadnete do blata.

Baran: Vaša tvrdohlavosť vám spôsobí vo vzťahu guláš, vyjasnite si preto niektoré závažné partnerské témy. Hlavne vašu monogamiu. V práci sa nenechajte vtiahnuť do stáda, držte si odstup od más. Skôr očakávajte, že vás stádo udupe a stanete sa posledným varičom kávy.

Býk: Chyťte príležitosť za rohy a v práci postúpite vpred. S priveľkým dupotom nič nevyriešite, radšej vyčkávajte so sklonenou hlavou. Obzvlášť si dajte pozor, aby vás nevytočila nejaká úradnícka krava. Vo vzťahu nebuďte vypočítavý, nerobte si z partnera dojnú kravu.  Vašou šťastnou farbou na tento týždeň je červená.

Blíženci: Zoberte si voľno v práci a venujte sa svojmu partnerovi, buďte mu v blízkosti. Neriskujte, aby vás niekto nahradil po boku milovanej osoby. Úprimne povedané, už sa tak stalo, všetci o tom vedia, vy ste posledný.

Rak: V práci vás to bude ťahať, aby ste robili kroky vzad. Ale nepoddajte sa a robte kroky vpred. Ak by ste robili kroky vzad, udupali by ste tých, čo sa vám pchajú do zadku. Pozor na partnera, nech vás nerozpáli do červena. Z toho vám hrozí ťažký infarkt, len tak ľahko ho nerozchodíte.

Lev: Oteplieva sa, skúste zájsť ku kaderníkovi, nech vám niečo spraví s hrivou. Len nech vám z nej nespraví vešteckú guľu. Pravdepodobne budete v práci prežratý z prázdnych kecov, nech vás to neuspí, buďte bdelý. Hyeny sa budú snažiť podkopať vašu autoritu, držte si od nich odstup. Na vášho partnera revte s mierou.

Panna: Pozor na skúsenejších kolegov v práci, budú sa snažiť urobiť trhlinu vo vašej pracovnej morálke. Nedovoľte im to, rázne si chráňte svoje zásady. Aj tak vás prefi… pardon… prekuknú. Partnerovi prejavte viac nehy, pokúste sa dosiahnuť, nech je to vzájomné.

Váhy: V práci budete vystavení tlaku nadriadených i podriadených. Udržte citlivú rovnováhu, nenaklápajte jazýček váh na žiadnu stranu.

Pri ponuke partnera na vášnivý týždeň v kúpeľoch neváhajte, naberte odvahu a obetujte na to dovolenku.

Škorpión: Aj keď vami bude lomcovať jed zo správania vašich nemožných kolegov, ovládajte sa a zachovajte pokojnú tvár.  Uštipačné poznámky by len zhoršili vašu pozíciu v kolektíve. Doma nebuďte zalezení pod papučou, ukážte, že máte dostatočne tvrdý bodec.

Strelec: Vaša ostrá muška by sa mala upriamiť na urovnanie sporov v kolektíve, odpáľte kolegovo provokovanie  ešte v zárodku. Je ideálny čas si vystreliť zo svojho partnera, ale pozor, nech to nie je krutý žart. Inak budete vyzerať ako strelený.

Kozorožec: Už teraz sa vaši šéfovia nazdávajú, že príliš vystrkujete rožky. Čaká vás preto výpoveď. Ale hlavu hore, v poľnohospodárskom sektore nájdete prácu. Budete na čerstvom vzduchu, prospeje to vášmu zdraviu. Budete musieť po tej výpovedi zabojovať o vášho partnera, objaví sa nový milenec. Sekajte a rúbte doňho!

Vodnár: V práci vám prídu na to, že ste namočení do veľkého rozkrádania. Z toho nevyjdete nasucho. Budete mať toho vyšetrovania po krk, ale vydržte, nedokážu vám, že dom a auto ste financovali z nekalej činnosti. Váš partner tak bude za vodou. A po opadnutí vlny vypytovačiek sa aj vy budete môcť ponoriť do každodenného víru udalostí.

Mesto, čo mi dráždi zmysly…

17.08.2011

… Drážďany mám stále v mysli. Na dovolenke, kde som sa obšmietal okrem iného aj v severných Čechách, som navštívil i metropolu Saska, Dresden. Drážďany sú veľmi krásne, je neuveriteľné, ako sa toto mesto dokázalo pozviechať z trosiek dvojdňového brutálneho bombardovania vo februári 1945. Škoda, že som mal na mesto tak málo času, navštívil som len časť [...]

Ako zo ženy urobiť muža…

01.03.2011

A zas sa nám chybička vlúdila, do tabuľky zablúdila…

Ako sa Vlk Žralokom vzoprel

31.01.2011

Kde bolo – tam bolo, za siedmimi horami a za siedmimi bankami si v pokoji hovelo pekné horské jazero, kde vetrík čeril hladinu vody a Rusi čerili hladinu vodky. Problémy v jazere boli snáď len so smeťami, ktoré tam zvery nahádzali, počnúc papierikom od Hašlerky končiac hrdzavou Tatramatkou.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Lasky

o všeličom prevažne nevážne...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 60340x
Priemerná čítanosť článkov: 3771x

Autor blogu